Spring naar inhoud

Ronde van Nijmegen – 10 mei 2015

Een primeur om de kalender van RoodRunners. En wat voor een toertocht. Dankzij schitterend weer en een hele mooie omgeving kunnen we terugkijken op een hele mooie en geslaagde dag.

Vanuit het universiteitscomplex van Nijmegen werd gestart. De mannen voor de 160 km stonden te popelen om te vertrekken. De 75 km en 120 km hebben eerst nog geposeerd met de rondemiss en rondemister. De laatste kon ook op de nodige belangstelling rekenen J

Vanaf de start was het direct behoorlijk pittig. De eerste 20 kilometer was het veel klimmen geblazen in en rond Nijmegen. Als klapstuk had de organisatie een klimtijdrit ingelegd op de Oude Holleweg. RoodRunners heeft een mooie klassering weten neer te zetten: als 8ste van de ruim 135 teams.

Nadat we de Ooijpolder inreden, werd het vlakker en hebben we het schilderachtige landschap van de omgeving Nijmegen en Kleve (D) verkend. De route was goed uitgezet en er werd genoten van de mooie (verkeersluwe) wegen. Zelfs een aantal pech gevalletjes konden de dag niet verpesten.

Na terugkomst in Nijmegen heeft iedereen nog gezellig kunnen napraten onder het genot van een lekker verdiend biertje. Op naar Limburgs Mooiste!

Namens RoodRunners,

Berend

 

Uitslagen:

www.rondevannijmegen.nl/uitslagen/

 

3 item(s)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *