Spring naar inhoud

Herfstrit – 4 oktober 2015

De RoodRunners waren deze keer bijelkaar gekomen in Steenbergen voor de laatste rit dit seizoen met de racefiets.

Om 9 uur aan het gebak en koffie wat prima werd verzorgd door Café Restaurant Aarden. Na wat mededelingen en bedankje aan Ed Huijsman en de voorrijders Hans en Dion, gaf Hans nog een korte toelichting over de route door het mooie Brabantse landschap en een stukje België. Klonk goed! En rond 10 uur konden we op pad. Gelukkig was in de vroege ochtenduren de kou het enige dat je deed herinneren aan de herfst. Voor de rest was het een stralende dag voor een dag in oktober.

Het tempo was gemoedelijk het eerste deel dat we met de hele groep in 1 peloton reden, hoewel het voor degenen achterin flink aanpoten was met het dichtrijden van de harmonica-gaten die altijd wel vallen in grotere groepen. Gelukkig kon niemand alleen achterblijven door de alles in het oog houdende Ed, die als een soort bezemfiets zich inzette voor de groep.

Bij de Oesterdam kon de groep ‘los’ en degenen met wat extra snelheid in de benen konden zich uitleven op deze mooie dijk. Nog mooier gemaakt door de wind in de rug. Zo rond 1 uur kwam de eerste groep binnen van de prachtige tocht. Heel mooi landschap met heel mooi weer. We hebben genoten! Hieronder een paar foto’s.

 

Namens bestuur RoodRunners

Leewah

IMG_2401 IMG_2403image004

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *