Spring naar inhoud

JZ Classic – 19 maart 2016

Zaterdag 19 maart hebben we weer genoten van de eerste toerrit. Met ongeveer een man en vrouw van rond de 20 waren de Roodrunners weer goed vertegenwoordigd, al waren we niet allemaal uitgedost in Roodrunner kleuren. Er waren nog best wat mensen met TNT kleding vanwege het handige jasje. Ik geef ze geen ongelijk want het was nog behoorlijk fris! Binnenkort hebben we een primeur met uitbreiding van het kledingpakket en zit je in Roodrunner tenue er net zo warmpjes bij!

Nog wat zonneschijn had niet misstaan maar  dat zat er niet in helaas. Wel was het in tegenstelling tot vorig jaar droog gebleven. Aangezien maart wel eens zijn staart schijnt te roeren, hebben we zeker niks te klagen. De start van de tocht was dit jaar opvallend rustiger dan vorig jaar. Geen lange files meer om te kunnen starten. Er wareb schijnbaar meer mensen die eerder al waren vertrokken. Zo konden we als groep nog leuk een aantal kilometers samen doen. Eenmaal tussen de weilanden kon iedereen zijn tempo rijden. Persoonlijk kon ik het niet laten aan te sluiten bij een groepje dat de vaart er lekker in had zitten.

Met nog een aantal Roodrunners erbij hebben we samen de tocht voltooid. Goed om die kilometers weer in de benen te hebben. Op naar de volgende!