Spring naar inhoud

Lenterit – 12 april 2015

Een zeer geslaagde Lenterit 2015!
Afgelopen zondag was het weer zover. Het was een geweldige dag met de opening van het wegseizoen rondom Leersum. En de opkomst mocht er ook zeker zijn, waarvoor jullie dank. Nieuwe leden konden zoals vanouds hun PostNL tenue ophalen en werd er genoten van een bakje, gebakje en een praatje om de dag mee op te starten.
De oud bestuursleden, Arjan, René en Theo, zijn bij deze gelegenheid nog even gepast in het zonnetje gezet met een uitgebreid dankwoord van de nieuwe voorzitter. Andersom hadden de oud bestuursleden een persoonlijke attentie in petto voor de nieuwbakken bestuursleden. Een gedenkwaardig moment waarbij na 13 jaar de voorzittershamer, het spaarvarken en de administratie-map officieel werden overgedragen van het oude naar het nieuwe bestuur.
Het nieuwe Bestuur (Machiel, Lineke, Berend en Leewah) heeft haar doelstellingen toegelicht, te weten:
– Continueren van mooie activiteiten van RoodRunners voor de huidige leden;
– De invulling van de jaarkalender met voor het eerst een winter (MTB- en Strand) seizoen;
– Het organiseren van een sportieve activiteit in het buitenland (dit jaar de Trois Ballons in de Vogezen);
– Nieuwe aanwas van leden is ook belangrijk, mede omdat er een MTB seizoen bij is gekomen
– Daarnaast zet onze vereniging zich in om het sportieve fietsen te stimuleren in de breedste zin van het woord (lobby voor doucheruimtes en stalling op locatie e.d. voor racefietsen en MTB’s);
– Roodmiles-Trofee (3x): Degene met de meeste ritten achter de naam voor het Wegseizoen, het MTB seizoen en overall krijgt leuke prijzen, waaronder een wisselbeker, eervolle vermelding op de site, massagebon bij massagepraktijk Hensing, en nog andere leuke prijzen.
Ook is tijdens de kick-off van de dag het ledenvoordeel, dat geboden wordt door onze sponsors, ter sprake gekomen:
-15% korting bij sportvoeding wielrennen (www.sportvoedingwielrennen.nl, account aanmaken en mailtje sturen dat je korting wilt via RoodRunners regeling naar info@sportvoedingwielrennen.nl)
-4,50 korting op behandelingen bij massage praktijk Hensing in Delft (www.massagepraktijkhensing.com)

Na het officiële deel konden we op de fiets springen, nadat we nog even een traditionele groepsfoto hadden gemaakt. Ook onderweg werden weer mooie plaatjes geschoten.

Onze dank gaat weer uit naar Erik Couturier die dit jaar niet alleen weer onze rijdende supporter was, maar ook weer hele mooie foto’s van dit evenement heeft gemaakt en zo deze terugblik in beelden doet spreken.

De groep wielrenners werd opgesplitst in meerdere groepen; 2 groepen voor de 80 kilometer en 1 groep voor de verkorte lus van 55 kilometer. Er was behoorlijk wat animo voor kortere tocht. Iets om in de toekomst wellicht ook meer rekening mee te houden. Het was daarna voornamelijk genieten geblazen van een mooie tocht met schitterend weer, een ferme Zuidwester, gelukkig weinig tot geen incidenten en een voor velen herkenbare finale over de Amerongse berg. Dat voelden de meesten toch wel weer even in de bovenbeentjes!

Van veel deelnemers hebben we ook leuke reacties mogen ontvangen over de route!!

Zie allemaal de foto’s hieronder.

 

We hopen jullie allemaal weer te zien op de Ronde van Nijmegen, Limburgs Mooiste en de Trois Ballons (Frankrijk).

Let op de inschrijfdata!

 

Sportieve Groet,

Bestuur RoodRunners

 

94 item(s) « 1 van 4 »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *