Spring naar inhoud

Limburgs Mooiste – 30 mei 2015

Zaterdag 30 mei was het zover. Locatie: Heerlen. Tocht: Limburgs Mooiste. Een titel voor een tour, die niet voor niets gekozen is.

 

Met een pittig programma voor de boeg druppelden vanaf een uurtje of acht de eerste deelnemers al binnen. De weergoden waren ons goed gezind, want met een stralende zon en mooie luchten konden we het niet beter treffen.

Nadat de traditionele foto was gemaakt en de drankjes/reepjes waren ingeslagen, zijn we met z’n allen naar de start gegaan. Een heus wielerfestijn met ruim 15.000 fietsfanaten. De zenuwen begonnen al toe te slaan.

Door de splitsing van de vele routes, was het na de start direct ontspannen fietsen. De grootste groep is voor de 105 km gegaan, 5 deelnemers gingen voor de 145 km en Jos ging als een echte bikkel de lange afstand mountainbiken (maar liefst 112 km).

Fietsend door het mooie Limburgse land zijn veel bekende, maar ook een aantal onbekende beklimmingen gedaan. Die laatste deden vaak niet minder pijn aan de kuiten 😉 Via what’s app werden we op de hoogte gehouden van de laatste stand van zaken en Frank is er met de eerste prijs vandoor gegaan: een heus podiumplaats

 

Voor een ieder stond een lekker Gulpener pilsje te wachten bij aankomst bij de finish. We kunnen terugkijken op een geslaagde dag!

Namens RoodRunners,

 

Berend

 

6 item(s)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *