Spring naar inhoud

MTB Clinic Drunense Duinen – 22 februari 2015

Het is een prachtige omgeving en alles was goed georganiseerd! De instructeurs waren erg enthousiast en gaven goede aanwijzingen. Een goed begin van het buitenseizoen‘ aldus Marion Smeenk. Zij stapte met nog een aantal andere fanatieke RoodRunners afgelopen zondag op de fiets voor een MTB clinic in de Drunense Duinen.

Nadat iedereen zich had verzameld bij restaurant de Roestelberg, de fietsen goed waren afgesteld en de voedselvoorraad was aangevuld, trapten de instructeurs Renske en Jamie de clinic af met een aantal techniek oefeningen. Het slalommen om pionnetjes en het terug leggen van een balletje bleek soms nog best lastig te zijn!

Toen iedereen goed warm was gereden, vertrok de eerste groep met een zonnetje op het gezicht de duinen in. Na nog een paar extra oefeningen en handige tips van Renske, stapte ook de tweede groep op de fiets. Een prachtig, maar ook een redelijk zwaar parcours werd er door de duinen afgelegd.

Moe maar voldaan kwam iedereen een goed uur later terug bij de Roestelberg. Met de modder nog op de gezichten, werden de tanden maar al te graag in een lekker broodje gezet en konden de handen opgewarmd worden aan een kopje koffie of thee. Het was een geslaagde dag!

 

Hier volgen de foto’s:

99 item(s) « 1 van 4 »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *