Spring naar inhoud

Wie zijn de RoodRunners?

RoodRunners is in 2002 opgericht door een groep collega’s die actief was in de wielersport en die op ad hoc basis wel eens een gezamenlijke tocht reden. Met zo’n 150 leden is de wielervereniging uitgegroeid tot de grootste fietsvereniging binnen PostNL.

De naam RoodRunners vindt zijn oorsprong in de huiskleur van het toenmalige TPG Post en de subtiele verwijzing naar het vervoermiddel voor de postbodes. Ondanks diverse organisatie- en naamsveranderingen, verbindt de vereniging nog steeds collega’s (maar ook oud collega’s en vrienden) met elkaar uit de verschillende bedrijfsonderdelen. Samen delen we dezelfde passie: fietsen!

Wij organiseren elk jaar diverse (uitdagende) wielertochten voor zowel race als MTB, zodat medewerkers op een laagdrempelige manier kennis kunnen met, en kunnen genieten van de fietssport. Hierbij streven we ernaar om mens, welzijn, werk en milieu zoveel mogelijk met elkaar te verbinden.

Het bestuur bestaat uit op dit moment uit Leewah Woo (penningmeester) en Berend Gras (secretaris). Er is nog een vacature voor één bestuurderspositie.

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons dan een bericht op info [at] roodrunners.com