Lenterit

Ben jij benieuwd wie de Roodrunners zijn en wat we doen? Kom dan naar onze Lenterit op zondag, 26 mei in de omgeving van Driebergen. Geef je op via het formulier onderaan deze pagina.

Wij zijn de PostNL Roodrunners. Een wielervereniging met enthousiaste (oud-) PostNL collega’s, die van wielrennen genieten. We hebben op dit moment ca. 30 actieve leden, en zijn op zoek naar uitbreiding van dit aantal. We werken nauw samen met het wielersponsor project van PostNL met het profteam dsm-firmenich PostNL, om zo nog leukere activiteiten aan te bieden aan onze leden.

Wil jij eens laagdrempelig kennis maken met de Roodrunners? Kom dan naar onze Lenterit! Deze is op zondag, 26 mei in de omgeving van Driebergen. We organiseren daar een tweetal tochten (ca. 45km en ca. 70km), zodat de recreatieve en de wat sportievere fietser kunnen genieten van de prachtige omgeving. Tijdens deze rit kan je kennis maken met andere Roodrunners en echt meemaken wat wij doen. We sluiten af met samen koffie drinken (misschien met nog iets lekkers erbij): precies hoe onze ritten altijd zijn! Wil jij mee doen? Vul dan het formulier in onderaan deze pagina.

Twijfel je nog? Laat je dan inspireren door Fabio & Casper van de dsm-firmenich PostNL ploeg:

Geef je op voor de Roodrunners Lenterit 2024
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Ben jij een PostNL collega?